Granny Smith

Granny Smith 1.0.2

Moderne grootmoeder gaat op rolschaatsen achter appels aan

VOOR

  • Leuk concept
  • Veel uitdaging
  • Veel levels

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Excellent
9

Granny Smith is een grappig spel met een oma, appels en dieven. Op rolschaatsen vlieg jij als oudje langs een hels parcours, waar je appels en muntjes moet zien te pakken.

Het idee achter Granny Smith is eenvoudig: glij op rolschaatsen van een berg naar beneden en pak alle munten & appels die op je pad komen. Er is echter nog een deelnemer bij deze race: een appeldief! Gaat deze sneller dan jij dan is de appel voor hem. Je bestuurt Granny met twee knoppen op het scherm, ééntje voor springen en eentje voor het uitsteken van je wandelstok. Dat laatste is handig bij kabels in de lucht; je haakt jezelf met je stok eraan vast om ermee naar beneden te glijden.

Granny Smith gaat mee met haar tijd en scheurt als een dolle over het platteland. Vooral de stunts zijn spectaculair, want de oma beukt regelrecht door een muur als er een huis op het pad verschijnt. De besturing in Granny Smith is overigens perfect uitgewerkt: je moet je sprongen goed plannen (en timen) om heelhuids door de levels te komen. Heb je moeite tijdens het spelen dan zijn er upgrades te koop, waaronder wapens tegen de appeldief (wat dacht je van een bananenschil?).

Granny Smith is een heerlijk actiespelletje, met perfecte besturing en een leuk concept. De stunts van Granny Smith zijn geweldig en de wilde achtervolgingen tussen haar en de dief houden spelers van alle leeftijden zoet.

Meeste downloads Arcade games voor Android

Meer
Granny Smith

Download

Granny Smith 1.0.2

Beoordelingen about Granny Smith